OKULUMUZ HAKKINDA

Okulumuz anasınıfı dahil  1 den 8 e kadar 8 derslikten oluşmakta olup 1.kat ilkokul 2.kat ortaokul olarak hizmet vermektedir Sehrince kırsal bir mahalle olup ilçe merkezine 7 il merkezine 40 km mesafededir.Ulaşım özel araçlarla ve öğretmenlerimizin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz genelde ilçe merkezinde ikamet etmektedir.İlçede kaloriferli ev bulmak zor olup genelde sobalı ve müstakil evler mevcuttur.Kiralar 2500 ile 6000 TL civarındadır.Taşımalı eğitim olarak hizmet vermekte olan okulumuzun mevcudu 350 öğrenci civarında olup bu sayı değişebilmektedir.Tüm öğrencilerimize ücretsiz yemek verilmektedir.Bir müdür iki müdür yardımcısı bir hizmetli 11 öğretmenimiz mevcuttur.Isınma kömürlü  kaloriferle sağlanmaktadır.